Επτά τρόποι για το πώς να κάνετε σχέδια με λάδι προσώπου κλόουν

Οι ζάνιες έχουν μια ιστορία που μπορεί να εντοπιστεί μέχρι την αρχαία Ελλάδα. Κατά την αρχαία ελληνική περίοδο, οι ζάνιες ήταν ριζωμένες ως «ο ανόητος». Θεωρούνταν ως αθλητικές και ρηχές προσωπικότητες των οποίων η μόνη σημασία προερχόταν από την ικανότητά τους να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν.

Τι κάνει όμως τις zanies τόσο διασκεδαστικές; Μακριά από την κάπαρη και τις χιουμοριστικές απογραφές τους, το μακιγιάζ τους είναι επίσης αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Το να ζωγραφίσεις ένα τρελό πρόσωπο δεν είναι δύσκολο. Στη συνέχεια, υπάρχουν 7 εύκολοι τρόποι για το πώς να κάνετε ένα φανταχτερό σχέδιο λαδιού καθαρισμός προσώπου.

Βήμα 1. Θα πρέπει να ξεκινήσετε έχοντας έναν καθαρό καμβά. καθαρίστε το πρόσωπο του μοντέλου σας από βρωμιά και άλλες μολύνσεις. Είναι ζωτικής σημασίας να έχετε καθαρό πρόσωπο για να κολλάει καλύτερα το μακιγιάζ σας.

Βήμα 2. Σφουγγάρισε όλο το πρόσωπο με λευκό μακιγιάζ. Αυτό θα λειτουργήσει ως βάση σας. Προσέξτε να μην μουλιάζετε το σφουγγάρι σας με πολύ σημαντικό νερό διαφορετικά θα καταλήξετε να έχετε μια πραγματικά λεπτή βάση. σφουγγάρι ανομοιόμορφα για λείο φινίρισμα. Όταν πλησιάζετε στο στόμα ή στα μάτια, αντικαταστήστε το σφουγγάρι σας με μια συνάντηση. Για να διαρκέσει περισσότερο η βάση σας, περάστε την με σταθερή λαδόχρωμα αφού στεγνώσει το μακιγιάζ.

Βήμα 3. Ζωγραφίστε μια φιγούρα γύρω από τα χείλη που εκτείνονται πάνω και έξω. επίσης χρωματίστε το χρησιμοποιώντας κόκκινο μακιγιάζ. Τα ανόητα χείλη είναι γενικά φουσκωμένα και μεγαλύτερα από τα κανονικά χείλη των θνητών, οπότε είναι εντάξει αν δεν ακολουθείτε τη φιγούρα των χειλιών σας.

Βήμα 4. Χρησιμοποιήστε κόκκινο ή ροζ μακιγιάζ για να σχεδιάσετε σημεία και στις δύο πλευρές της αυθάδειας. Αλλά μην περιορίζεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα και σχέδια για αυτό το μέρος.

Βήμα 5. Οι τεράστιες κόκκινες μύτες είναι χαρακτηριστικό μέρος των ανόητων σχεδίων. Για να πετύχετε αυτή την εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κόκκινη μύτη από καουτσούκ.

Βήμα 6. Μπορείτε να βάψετε τα μάτια χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα. Και τα δύο μάτια δεν χρειάζεται να είναι στο ίδιο χρώμα. Αυτή είναι η ώρα σας να πειραματιστείτε και να υποθέσετε έξω από το κουτί. Να είστε αθλητικοί και δημιουργικοί! Τα ψηλά φρύδια μπορούν επίσης να προστεθούν ως τελευταία πινελιά.

Βήμα 7. Ο χαρακτηρισμός είναι το κλειδί για την αξιοπιστία. Το μοντέλο σας φαίνεται στο παρελθόν. Τώρα το μόνο που έχει να κάνει είναι να παίξει το ρόλο.

Τα μαλλιά που έχουν πιτυρίδα θα προκαλούσαν επίσης φλύκταινες να ξεσπάσουν στο δέρμα σας. Η κοντή πιτυρίδα θα απλωθεί όχι μόνο στα μαλλιά σας αλλά και στο πρόσωπό σας. Αφού ξεσπάσετε σωστά το πρόσωπό σας με το αγαπημένο σας πλύσιμο προσώπου για ακμή, ακουμπήστε το κεφάλι σας στη μαξιλαροθήκη σας. Υποβόσκει πιτυρίδα που έχει συσσωρευτεί από τα μαλλιά σας. Έχετε βρώμικα σεντόνια στον προφυλακτήρα σας; Μην περιμένετε ότι το δέρμα σας είναι κατάλληλο για να αφαιρέσει το τρίψιμο της σκόνης και άλλων επιθεμάτων από το μαξιλάρι σας χωρίς κρούσεις για την ακινησία σας.

Τα προβλήματα του δέρματος προέρχονται από ζητήματα που σχετίζονται με πολλές πτυχές της ιδιαιτερότητάς μας. Προσοχή μόνο στο δέρμα στο πρόσωπό σας με την ανακούφιση από τα στενά της ακμής σας, χρησιμοποιώντας το πιο οπίσθιο βάλτο για το πρόσωπο ακμής που παρουσιάστηκε στο αίτημα, καθώς το άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα θα είναι μια κυρία πολύ αισιόδοξη. Το αποτέλεσμα είναι πολλαπλά στρογγυλεμένο και οι προβληματικοί τομείς που σχετίζονται με τη διατροφή σας, τη διακυβέρνηση της άσκησης και την προσοχή στην καθαριότητα είναι όλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν να στηρίξετε όλους σας στη σωστή λειτουργία του προϊόντος κατά της ακμής.